Jenny Badreddine

Jenny is een van dektrainers/team-coaches van Career & Kids. Ze is getrouwd en moeder van 2 meiden.

Na haar afstuderen aan de Hogeschool Utrecht (Communicatiemanagement) is zij jaren actief geweest in het bedrijfsleven als onder andere recruiter en trainer persoonlijke effectiviteit, waarna zij het bedrijfsleven geruime tijd heeft verruild voor het onderwijs. Haar ervaring in het onderwijs gebruikt zij nu door onderwijsinstellingen te trainen en adviseren op het gebied van werkdruk en werkdrukbeleving.

Haar motto is: Kleine veranderingen leiden tot grote resultaten!

Naast het trainen van onderwijsinstellingen, overheden en commerciële organisaties op het gebied van werkdruk, werk/privé plezier en digital detox, is zij Noloc gecertificeerd loopbaancoach, teamcoach en coacht zij moeders en vaders in de spitsuurfase van hun leven.

Ze volgde tevens de opleiding ‘Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode’ en is stresscoach. Ze heeft zowel veel ervaring met het werken met groepen, als met 1 op 1 coaching, waarbij inspireren een belangrijk aspect is.

Talenten van Jenny

enny is een bevlogen trainer en coach, met een gezonde dosis inlevingsvermogen en aanstekelijk enthousiasme.

Locatie

Ze werkt vanuit Utrecht door heel Nederland

Contact

Maak ook kennis met
Frieks Bruning
Frieks Bruning

Frieks (1966) werkt in de regio Zuid Nederland en is een van de partners van Career & Kids. Ze is moeder van een zorgintensieve zoon.

Boudewijn Tinholt
Boudewijn Tinholt

Boudewijn (1972) werkt vanuit Maastricht door heel Nederland. Hij is vader van 3 schoolgaande kinderen. Hij is coach, trainer en facilitator.