Jelke Nekkers
Jelke Nekkers

Jelke Nekkers (1979) is een vrouw vol ideeën, mogelijkheden en fantasie. Ze is getrouwd en heeft twee zonen. Ze werk als coach, trainingsontwikkelaar en tekstschrijver. Naast de voorliefde voor het geschreven woord zoals boeken, brieven en blogs, vindt ze het fascinerend hoe (nieuw geleerde) dingen zo goed mogelijke opvallen en/of blijven hangen. Met inspiratie, creativiteit en vooral authenticiteit helpt ze je hoe jij op kunt vallen door jezelf te zijn.

“Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het te ontdekken in zichzelf”

– Galileo Galilei

Na haar opleiding Digitale Communicatie heeft Jelke als opleider gewerkt bij grote internationale bedrijven in de farmacie en ICT. Al snel realiseerde ze zich dat de verandering van een organisatie begint bij de mensen. Mensen zijn de spil van een organisatie. Mensen die trots zijn op de organisatie waarvoor ze werken, verzetten meer werk met meer plezier. Mensen die met plezier naar hun werk gaan krijgen meer voor elkaar. Leuke mensen creëren leuke collega’s en andersom, etcetera, etcetera.

Doen wat je leuk vindt kan best een uitdaging zijn. Want, wat vind je leuk? Waar krijg je energie van? En hoe kan het dat je een goede dag hebt gehad en toch met hoofdpijn naar huis gaat? Dit soort vragen en meer, kan Jelke samen met jou beantwoorden. Zelfredzaamheid ontwikkelen is hierbij de sleutel.

Jelke heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolg en blijft zich steeds ontwikkelen. Een greep: Post-HBO-opleiding coaching, NLP, Lichaamsgericht Coachen en ‘Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode’.

Talenten van Jelke

Jelke geeft mensen inzicht in zichzelf en in anderen. Elkaar en jezelf leren begrijpen is haar werk. Dat is ook wat ze in haar werkervaring steeds heeft meegemaakt; luisteren is belangrijk, oprechte interesse ook. Maar het allerbelangrijkste is openstaan voor een ander, zonder jezelf te verliezen.

Locatie

Jelke werkt in de regio Arnhem/Gelderse vallei.

Maak ook kennis met
Laurine van Rumpt
Laurine van Rumpt

Laurine (1981) werkt in de regio Noord Holland. Ze is moeder van een zoon. Ze heeft veel ervaring als trainer en (stress)coach.

Judith de Wit
Judith de Wit

Judith (1967) werkt in de regio West- en Midden Brabant. Ze is moeder van 2 opgroeiende pubers. Ze is trainer, coach en adviseur.