Gerlanda Hobert

Gerlanda (1970), getrouwd (3 kinderen). Specialist in stress, werk/privé plezier, vitaliteit, zelfvertrouwen, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching. Zelf ervaart ze de meeste energie als ze verschillende werkzaamheden kan combineren.

Quote

Zelf ervaart ze de meeste energie als ze verschillende werkzaamheden kan combineren. Haar jarenlange werkervaring als adviseur en leidinggevende in het bedrijfsleven kwamen haar goed van pas bij het opstarten van haar eigen praktijk in 2008. Haar werkervaring  gecombineerd met haar levenservaring zorgt ervoor dat ze zich gemakkelijk kan inleven in vele situaties. Ze beschikt inmiddels over een enorme toolbox aan interventies en oefeningen als het gevolg van vele coachopleidingen en trainingen. Gefascineerd als ze is door het vak, volgt ze jaarlijks verdiepingsopleidingen en bijscholingen. Afhankelijk van de persoon en zijn of haar doelen, gedragspatronen en overtuigingen kiest ze hieruit zodat elk traject maatwerk wordt.

Gerlanda wordt door haar cliënten omschreven als een enthousiast persoon die makkelijk contact maakt en een vertrouwelijke sfeer schept waarbinnen lekker gewerkt kan worden. Ze is gecertificeerd Nobco coach.

Talenten van Gerlanda

Verbinding, respect, inlevingsvermogen, resultaatgerichtheid en humor zijn waarden die terugkomen in haar manier van begeleiden. Ze komt door haar analytische vaardigheden snel tot de kern en gaat oplossingsgericht aan de slag met haar cliënten.

Locatie

Ze werkt vanuit Oost Nederland

Contact

Maak ook kennis met
Minke Keizer
Minke Keizer

Minke (1978) werkt in de regio Noord Holland. Ze is moeder twee kinderen (2007 en 2010). Ze is levenscoach.

Jeanneke Bruning
Jeanneke Bruning

Jeanneke Bruning (1963) werkt in de regio Zwolle/Arnhem. Ze is moeder van 3 dochters. Ze is (team)coach m.n. in de zorg.