loopbaan check

Ontwikkelcheque voor bibliotheek medewerkers, met gratis assessment

Investeer in jezelf, investeer in je loopbaan Medewerkers bij openbare bibliotheken kunnen bij BibliotheekWerk een ontwikkelcheque ter waarde

Investeer in jezelf, investeer in je loopbaan

Medewerkers bij openbare bibliotheken kunnen bij BibliotheekWerk een ontwikkelcheque ter waarde van 500 euro aanvragen. Immers de wereld verandert in een rap tempo. Daarom biedt de bibliotheek alle medewerkers de mogelijkheid om vragen over je loopbaan, vaak gekoppeld aan je huidige leven, je thuis situatie, je toekomst, te onderzoeken

  • Wat voor werk wil ik over vijf jaar doen?
  • Heb ik daar de juiste competenties voor?
  • Hoe kan ik me daartoe ontwikkelen?
  • Passen mijn ambities nog bij de organisatie waar ik nu werk?

stress herkennen en voorkomen
Het is slechts een greep uit de vragen die aan de orde kunnen komen bij een oriëntatie op uw loopbaan.

Daarom kunnen medewerkers bij openbaren bibliotheken vanaf nu de ontwikkelcheque ter waarde van 500 euro aanvragen bij Stichting BibliotheekWerk. De cheque is in te zetten voor een gesprek over of oriëntatie op de loopbaan. Daarmee wil BibliotheekWerk medewerkers prikkelen om na te denken over hun werk in de toekomst, zodat zij mobiel en inzetbaar blijven.

Extra een gratis assessment voor de eerste 25 deelnemers

Career & Kids biedt als extra een gratis assessment tijdens dit traject aan, dus zonder extra kosten, krijg je een assessment waar je jouw talenten kunt ontdekken. Tevens Mee weer weten? Bel 0800-0201060 of mail naar o.v.v. bibliotheekactie. Let op deze actie is voor de eerste 25 bibliotheek medewerkers die zich aanmelden bij Career & Kids. Want, ieder mens moet de mogelijkheid hebben om te genieten van zijn werk en zijn leven, ook in de spitsuurfase. Hoe houd je als werkende ouder alle ballen in de lucht? One Life just Live it!